Nová Honda Jazz e:HEV je vo finálnej sedmičke AUTOBEST 2021

Streda, 2020, októbra 28

Honda Jazz e:HEV je finalista AUTOBEST 2021 „Najlepšia kúpa v Európe“

·         Nový hybridný model Jazz poskytuje zážitok z plynulej jazdy s efektívnym a pohotovým výkonom

·         Najnovšie uznanie odráža záväzok spoločnosti Honda k vývoju pokrokových produktov, ktoré sú navrhnuté bez kompromisov

Najnovšia generácia modelu Honda Jazz bola zaradená do finálneho užšieho výberu iba siedmich uchádzačov o prestížne ocenenie AUTOBEST 2021 „Najlepšie kúpa v Európe“.

Hybridný model Jazz je dôležitým modelom v rámci záväzku spoločnosti Honda do roku 2022 elektrifikovať 100 % svojich európskych modelov strednej triedy.

Bude to už tretíkrát, čo bol model Honda v súťaži AUTOBEST nominovaný ako finalista. Medzi predchádzajúcich finalistov patrili v roku 2016 model HR-V a v roku 2018 Civic. V súťaži AUTOBEST, 31 najvplyvnejších novinárov z celej Európy vyberie auto, ktoré predstavuje najlepšiu celkovú ponuku pre širokú škálu európskych zákazníkov.

Jazz e:HEV a Jazz Crosstar e:HEV stanovujú nové štandardy pre súčasný dizajn automobilov a pokrokovú elektronickú mobilitu. Najnovšia generácia modelu Jazz poskytuje zážitok z plynulej jazdy s efektívnym a pohotovým výkonom, ktorý dopĺňa špičková úroveň vnútorného priestoru, pohodlia a použiteľnosti. Tieto nové modely sú súčasťou nového radu Honda s názvom e:TECHNOLOGY a sú prvými zo šiestich elektrifikovaných modelov Honda, ktoré majú byť v Európe predstavené do roku 2022.

Systém e:HEV je novovyvinutý pre model Jazz a je navrhnutý tak, aby poskytoval príjemný zážitok z jazdy. Skladá sa z dvoch elektromotorov s veľkou hustotou energie, benzínového motora i-VTEC s obsahom 1,5 l, lítium-iónovej batérie a inovatívnej prevodovky s pevným pomerom, ktoré spolu harmonicky spolupracujú, aby vo svojej triede dosiahli najlepší pomer úspory paliva a zrýchlenia. Intuitívna technológia a bezproblémová konektivita vo vozidle sa ľahko integrujú do každodenného života cestujúcich a zahŕňajú komplexnú zostavu informačno-zábavných služieb vrátane aplikácií Honda Personal Assistant a My Honda+*.

*K dispozícii vo vybraných triedach